В Одесі в результаті ДТП загинув співробітник Ізмаїльського відділу поліції: його дружина та маленький син потрапили до лікарні

0 коментарів 53217 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 6 листопада, близько другої години дня у Одесі на Миколаївській дорозі сталася аварія за участі трьох автомобілів. В результаті ДТП один з водіїв загинув – чоловік був співробітником поліції. Його дружину та маленького сина, які були разом з ним у авто, госпіталізували до лікарні.


За попередньою інформацією правоохоронців, водій автомобіля «Volkswagen Touareg», рухаючись по реверсивній смузі, яка була закрита для руху транспорту, в напрямку Південної дороги, допустив зіткнення з автомобілем «Hyundai Getz», який рухався в попутному напрямку другої смуги та повертав ліворуч.

Від удару обидві іномарки викинуло на зустрічну смугу, де вони зіткнулися з третім автомобілем, «Kia Carnival».

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій «Hyundai», його пасажирів – дружину та маленького сина доправили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

В «Kia» ніхто не постраждав. Кермувальник «Volkswagen» відбувся саднами і відмовився від медичної допомоги. Його перевірили на вміст алкоголю в організмі, результат показав, що чоловік був тверезий.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Водія «Volkswagen» затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За інформацією БІ, загиблий був співробітником Ізмаїльського відділу поліції, але був відряджений до Одеси, звідки він був родом.

В Одесі в результаті ДТП загинув співробітник Ізмаїльського відділу поліції: його дружина та маленький син потрапили до лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x