В лікарнях Ізмаїла, Кілії та Ізмаїльського перинатального центру відновлено енергопостачання. Підключення побутових клієнтів відбуватиметься поступово

0 коментарів 22626 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Станом на ранок енергопостачання відновлено для лікарень міст Ізмаїл та Кілія, Ізмаїльського перинатального центру, а також за можливості забезпечується водопостачання та водовідведення. Ведеться робота по підключенню лікарні в місті Вилкове та інших обʼєктів життєзабезпечення по району. Про це повідомив голова Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев.


За його словами, підключення побутових клієнтів відбуватиметься поступово та в залежності від відновлення енергетичної мережі.

Магазини, аптеки, автозаправні станції працюють в штатному режимі за наявності генераторів.

В населених пунктах функціонують 10 Пунктів Незламності – 4 в пожежних частинах Державної служби з надзвичайних ситуацій та ще 6 в адміністративних будівлях громад. В цих пунктах можна обігрітися, підзарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої. Необхідні тепло та можливість бути на звʼязку можна отримати і в мобільних та стаціонарних пунктах обігріву.

Пункти Незламності розташовані за адресами:

  • м.Ізмаїл, вул Адмірала Холостякова 79,
  • м.Вилкове, вул.Моряків – Десантників, 18,
  • м.Рені, вул.Соборна, 32,
  • м.Кілія, вул.Міру, 44,
  • с.Саф’яни, вул.Грушевського, 85,
  • смт.Суворовe, вул.Пушкіна, 47.

Також у Ізмаїльському районі за необхідності будуть відкриті 61 стаціонарний пунктів обігріву та в місті Ізмаїл вже розгорнуті 8 мобільних пунктів обігріву.

“Централізованого теплопостачання буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі. Щиро дякую енергетикам, які беззупинно працюють над стабілізацією енергетичної мережі та поверненням світла до кожної домівки. Ворог наніс черговий масований удар, ситуація складна, але нас це не зламає, а тільки загартовує”, – зазначив Родіон Абашев.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x