УДП після тривалої паузи налагодило перевезення вантажів по Дунаю

0 коментарів 16578 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українське Дунайське пароплавство минулого тижня відправило до Сербії черговий караван з вантажем залізорудної сировини, і ще один караван готується до виходу в рейс. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. генерального директора УДП Дмитро Москаленко.


“УДП після тривалої паузи успішно повернулося на Середній Дунай. Перший рейс стартував у жовтні, відтепер на лінії постійно працює декілька караванів. Крім руди працюємо ще і вугіллям з Констанци. Завдяки відновленню співпраці з європейськими металургійними виробниками наша компанія диверсифікувала вантажні потоки, забезпечила флот стабільною роботою на вигідних умовах”, – розповів керівник.
Дмитро Москаленко наголосив, що навігація поки що залишається закритою, але ситуація з рівнями води в Дунаї покращилася, глибини прохідні, що дозволяє флоту УДП виконувати всі заплановані завдання.
“Будемо і надалі дотримуватися гнучкої політики, яка цього року забезпечила підприємству високі економічні показники, дала можливість розрахуватися з боргами, запустити перспективні інвестиційні проєкти та почати програму модернізації флоту”, – підкреслив очільник пароплавства.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x