Тарутинська громада передала ЗСУ автомобіль

0 коментарів 29295 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тарутинська громада Болградського району передала ЗСУ автомобіль. Гроші на автомобіль були зібрані на Благодійному ярмарку «Разом наближаємо Перемогу». За словами військових, автомобілі є однією з основних потреб на фронті. 


Як повідомили в Тарутинській селищній раді, на ярмарку було зібрано 88 тис грн, а недостаючи кошти на придбання транспортного засобу внесли підприємці, працівники закладів освіти та селищної ради.

Цього тижня автомобіль було доставлено до смт Тарутине. Вартість машини складає 120 тис.грн.Сьогодні автомобіль від Тарутинської територіальної громади був переданий ГФ «Лівий Берег». Автівка вирушить у Донецькому напрямку.

“Велике дякуємо усім мешканцям громади, старостинським округам, підприємцям та керівникам підприємств, які долучилися до збору коштів на придбання машини. Особлива подяка СФГ «Кристал», Сергію Раткову та вчительській спільноті громади, які внесли значні суми коштів на придбання автомобілю. Мобільність армії – це запорука успішного виконання завдань, тож разом наближаємо перемогу!”, – зазначили у селищній раді.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x