Розійшлися у поглядах на війну в Україні: на Одещині під час п’яної сварки чоловік вистрелив приятелю у голову

0 коментарів 16065 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі 13 листопада, у Березівському районі Одещини, під час суперечки 49-річний зловмисник застрелив 41-річного приятеля з мисливської рушниці. Чоловіка, який позбавив життя знайомого, затримали правоохоронці.


Як повідомили у поліції, чоловіки вживали алкогольні напої за місцем мешкання правопорушника, а в ході застілля вони розійшлися у поглядах на життя і почали сваритися. Водночас у телеграм-каналах повідомляють, що конфлікт між чоловіками стався через різні погляди на війну в Україні.

Розійшлися у поглядах на війну в Україні: на Одещині під час п'яної сварки чоловік вистрелив приятелю у голову

Зі слів господаря, гість почав погрожувати йому кухонними ножем, тому він пішов до іншої кімнати по зброю та поцілив приятелю в голову. Потерпілому викликали «швидку», але від отриманих травм він помер до її прибуття.

Слідчі вилучили з місця злочину та направили на експертизу зареєстровану рушницю, а її власника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x