Поліція та прикордонники вилучили в жителя Ізмаїла на “Новій пошті” майже 15 тис пачок контрабандних сигарет

0 коментарів 25596 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі співробітники поліції та прикордонники вилучили з незаконного обігу тютюнові вироби без марок акцизного податку на суму майже 600 тисяч гривень. Про це повідомили в Ізмаїльському райвідділі поліції та Ізмаїльському прикордонному загоні. 


За інформацією “Бессарабії INFORM”, учора на вулиці Некрасова, на території вантажного відділення Нової пошти, правоохоронці під час огляду мікроавтобуса 22-річного ізмаїльського підприємця виявили майже 15 тис. пачок цигарок “RITM” і “COMPLIMENT” без акцизних марок.

Як зазначили в погранотряді, документів на товар чоловік не мав.

На молодого “підприємця” склали протокол за частиною 1 статті 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення та направили матеріали до суду. Вилучені цигарки вилучили та до рішення суду відправили на зберігання в камеру речових доказів поліції.

Зазначимо, що загальна сума вилученого підакцизного товару, за приблизною оцінкою, складає майже 600 тисяч гривень. Правопорушнику окрім конфіскації тютюнових виробів також загрожує штраф від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 – 4250 гривень).

Поліція та прикордонники вилучили в жителя Ізмаїла на "Новій пошті" майже 15 тис пачок контрабандних сигарет

Поліція та прикордонники вилучили в жителя Ізмаїла на "Новій пошті" майже 15 тис пачок контрабандних сигарет

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x