Навігація на Дунаї закрита другий тиждень, але у жовтні УДП встигло перевиконати план з вантажних перевезень

0 коментарів 26973 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У жовтні-місяці УДП встигло перевиконати план з вантажних перевезень, незважаючи на те, що з 26 жовтня на Дунаї знову закрита навігація. Втім, навіть трьох тижнів відкритої навігації вистачило, щоб компанія перевиконала план. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на генерального директора підприємства Дмитра Москаленка.


“Нагадаю, в перший раз цього року навігацію закрили 26 липня. Понад три місяці флот УДП працював в умовах аномального для дунайського регіону мілководдя, що призводило до суттєвого зниження завантаження суден і, відповідно, збільшення рейсообігу”, – розповів Москаленко.

Як нагадав він, з вересня ситуація покращилася, рівень води у Дунаї почав підніматися. На початку жовтня навігація знову була відкрита. Проте відсутність регулярних опадів призвела до того, що у третій декаді місяця рівні води в Дунаї почали різко падати.

“Загалом, ситуація з рівнями зараз не така критична, як влітку. Глибини залишаються прохідними, особливо це стосується напрямку на Констанцу. На Середньому Дунаї, де компанія нещодавно відновила діяльність, ми також стабільно виконуємо наші зобов’язання з доставки вантажів”, – підкреслив керівник.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x