Через тривалу відсутність електроенергії в Ізмаїлі розгортають мобільні теплопункти, де можна підігріти воду та зарядити телефони

0 коментарів 26676 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через тривалу відсутність електроенергії в будинках багатьох мешканців Ізмаїла, у місті розгортають мобільні теплопункти, де можна підігріти воду та зарядити телефони. Про це повідомив мер Андрій Абрамченко.


Мобільні теплопункти вже розташовані за адресами: багатоквартирні житлові будинки на вул.Бадаєва Павла (Бадаєва), 2 – 2/1, вул.Придунайська (Нахімова), 373, 403/1, 425-427, 284/1 (біля девʼятиповерхового житлового будинку), біля ДУЗ «Світлячок», вул.Ціолковського, 2 – 2/1.

Водопостачання жилмасива забезпечується резервними генераторами.

До резервного генератора підключена котельня за адресою вул.Придунайська (Нахімова), 419 (за цією адресою можна підзарядити мобільні телефони).

Також, за словами міського голови, розпочата подача тепла до багатоквартирних житлових будинків за адресами: вул.Придунайська (Нахімова), 415, 417, 419, 419-а, 421, вул.Зелена, 110, вул.Ціолковського, 1, 2-а, 2/1.

Андрій Абрамченко зазначив, що у приватних повідомленнях йому надходять численні питання щодо відсутності енергопостачання, часу включення, графіків та наявності або відсутності адрес в них.

“Через вчорашній масований ракетний удар з боку російської федерації по енергетичній інфраструктурі України держкомпанія НЕК Укренерго застосовує екстрені аварійні відключення електроенергії. Як зазначає ДТЕК Одеські електромережі, графіки для екстрених відключень сформувати неможливо, оскільки такі відключення і завершення відключень неможливо передбачити. При складенні графіків адрес для відключення ДТЕК Одеські електромережі враховує конфігурацію електромереж, що живлять вулиці та райони, їх потужність споживання, наявність критичних об’єктів соціальної інфраструктури. Графіки постійно доопрацьовуються. Наразі енергетики країни роблять все необхідне для покращення ситуації. Ведеться інтенсивна робота по відновленню енерго- и теплопостачання мікрорайона Южний, а також по підключенню енергопостачання абонентів в інших мікрорайонах міста Ізмаїл”, – повідомив мер і закликав зберігати спокій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x