Чадний газ від генератора “вбив” на Одещині дідуся та його онука

0 коментарів 22680 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині через отруєння чадним газом загинули пенсіонер та його 14-річний онук. Родичі отруїлися чадним газом від генератора.


Як повідомляють місцеві Телеграм-канали, трагедія сталася в селі Лиманка. У гаражі сімейства працював генератор, а коли в будинку зникло світло, дідусь пішов його перевірити.

Пенсіонер довго не повертався і тому підліток теж подався до гаража, аби з’ясувати, що сталося. Побачивши дідуся, що лежить на підлозі, хлопець викликав швидку допомогу. Сусіди загиблих припускають, що дитина не зрозуміла, що сталося, і тому залишилася поруч із родичем, не спробувавши витягнути його назовні.

За даними очевидців, швидка допомога прибула, але її ніхто не зустрів, тож медики поїхали. Через деякий час тіла пенсіонера та підлітка в гаражі виявили рідні.

Зазначимо, що після ракетних атак Росії на українські електростанції населення почало масово використовувати паливні генератори, що дозволяють забезпечити будинки світлом і теплом. Але через порушення правил їх експлуатації нерідко стаються нещасні випадки. Так, на Київщині днями декілька сімей отруїлися чадним газом через неправильну експлуатацію генератора, один чоловік загинув, постраждала 4-річна дитина. Також у Вінниці у підвалі однієї багатоповерхівки загорівся генератор.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x