Бив кулаками по обличчю, жбурнув о дверну раму: 26-річний мешканець Болградського району жорстоко побив цивільну дружину

0 коментарів 15822 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі 26-річний мешканець Болградського району на арендованій квартирі по вулиці Ільфа та Петрова жорстоко побив свою цивільну дружину, яка відмовилася давати йому гроші. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на поліцейських.


Підняв руку на жінку негідник знаходячись у стані алкогольного сп’яніння.

Завдавши цивільній дружині чисельних ударів кулаками по обличчю, зловмисник штовхнув її в груди, внаслідок чого вона втратила рівновагу і вдарилася головою у дверну раму. Побита жінка намагалася втекти від кривдника, але той наздогнав її і вдарив ще декілька разів.

Наступного дня потерпіла звернулася до лікарні, де їй діагностували розходження скронево-потилочного шву та інші травми голови і тіла. Медики надали 25-річній постраждалій допомогу та сповістили про подію правоохоронні органи.

«Фігуранта затримали в процесуальному порядку та повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування», – розповів начальник відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Мільчук.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x