Одна загибла та двоє поранених: у Ізмаїльському районі сталася смертельна аварія

0 коментарів 40770 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні зранку у Ізмаїльському районі сталася аварія. Біля одного з сіл Саф’янівської ОТГ машина злетіла на узбіччя та зіткнулася з деревом. Одна жінка загинула на місці, інша отримала ушкодження. Водій перебуває у лікарні в важкому стані. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльський районний відділ поліції.


Попередньою встановлено, що 51-річний водій легкового автомобіля «Toyota» не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де зіштовхнувся з деревом. В салоні легковика знаходилися дві пасажирки 58-ми та 38-ми років. Старша за віком жінка від отриманих ушкоджень померла на місці, іншу разом з водієм госпіталізували до місцевої лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Чоловік знаходиться у важкому стані.

У кермувальника взяли біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння. Слідчі встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Одна загибла та двоє поранених: у Ізмаїльському районі сталася смертельна аварія

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x