В результаті ДТП в Болграді постраждали водій «Kia» та однорічна дівчинка

0 коментарів 22761 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці у Болграді сталася ДТП, в результаті якого постраждали водій одного з легковиків та його маленька пасажирка. Обидва зараз перебувають у лікарні, правоохоронці з’ясовують обставини події. Результати тестування на алкоголь показали, що водії були тверезі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Болградський районний відділ поліції Одеської області.


Близько 10-ї години на перехресті вулиць Перемоги та Шпитальної зіштовхнулися два легкових автомобіля «Ford» і «Kia».

Попередньо поліцейські встановили, що 40-річний мешканець Болградського району, керуючи автомобілем «Ford», виїжджав на нерегульованому перехресті з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі 59-річному кермувальнику «Kia» з Болграда і допустив з ним зіткнення.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися водій «Kia» та однорічна дівчинка, яка була в її салоні з мамою. Людей доправили до Болградської міської лікарні. Дитині попередньо діагностували переломом гомілкостопа, чоловіка ще обстежують.

Обох водіїв перевірили на вміст алкоголю в крові, результат показав, що вони тверезі.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Триває слідство.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x