Вода, їжа та житло: французька гуманітарна організація підтримає громадян, яких мають евакуювати до Болградського району

1 коментар 21519 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Підтримувати українців, яких мають евакуювати до Болградського району, буде французька гуманітарна організація Solidarités International (SI). Зустріч з представниками відбулася у Теплицькій громаді. 


Закордонні представники гуманітарної організації разом з менеджером з базових потреб Solidarités International (SI) Олесею Болтажи зустрілись з Теплицьким сільським головою Іваном Леонтьєвим та спеціалістами ради. Під час бесіди обговорили варіанти взаємодії між сільською радою та французькою гуманітарною організацією для підтримки евакуйованих осіб, які готується прийняти Теплицька громада.

Solidarités International (SI) — французька гуманітарна організація, яка діє понад 35 років, прагне надавати допомогу у разі конфлікту та стихійних лих. Місія полягає в тому, щоб якнайшвидше та якомога ефективніше надати допомогу населенню, що перебуває під загрозою зникнення, задовольнивши їх життєво важливі потреби: вода, їжа та житло.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Мы вам всем ето так не оставим!:))))))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x