Вчитель фізики-одесит із 50 млн просмотрів на YouTube-каналі отримав звання “Народний вчитель України”

1 коментар 22275 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання “Народний вчитель України” викладачеві Рішельєвського ліцею в Одесі Павлу Віктору. Одесит – автор YouTube-каналу з повним курсом уроків фізики, за яким вже видано кілька підручників. Свої відеоуроки в інтернеті вчитель почав викладати ще у 2010 році, у жовтні 2021 року мав вже 850 тис. підписників. Зараз Віктор – власник срібної кнопки YouTube із 50 мільйонами переглядів.


Звання “Народний вчитель України” започатковано у вересні 2006 рок, а вперше його присвоїли у 2 жовтня 2007 року. З того часу званням нагородили 25 педагогів по всій України. Павло Віктор став 26-м.

Павло Віктор у 2021 році ввійшов у топ-50 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine. Автор популярного російськомовного YouTube каналу з уроками з фізики. Став відомим (у жовтні 2021 року мав 850 тис. підписників) завдяки своєму YouTube з уроками фізики, де викладає повний шкільний курс. Зараз він – власник срібної кнопки YouTube із 50 мільйонами переглядів.

Віктор серед своїх учнів почав практикувати віддалене навчання за допомогою трансляції своїх уроків у Skype.  У 2010 році він почав викладати свої відеоуроки на YouTube. Станом на жовтень 2018 року на його каналі було понад 8 млн переглядів і близько 500 відеоуроків.

Було видано дві книги вчителя фізики Павла Віктора, перший том — “Фізика. Основи і механічний рух. Просто і зрозуміло про фундаментальну науку”, та другий – “Фізика. Молекулярна будова речовини і теплові явища”, наклад якої вийшов українською мовою у травні 2021 року. Наразі йде праця над третьою книгою.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
КСТАТИ О НАУКЕ:
КСТАТИ О НАУКЕ:
1 год назад

Круговорот русни в природе: ??????????????????

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x