В разі тривалого знеструмлення населених пунктів може зникати мобільний зв’язок, і з цим нічого не вдієш – “Київстар”

0 коментарів 16821 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На тлі енергетичної кризи, викликаної ракетними ударами росії по енергосистемі України, в разі тривалої відсутності електропостачання можуть виникнути проблеми зі зв’язком. Про це повідомив президент компанії “Київстар” Олександр Комаров у Facebook.


У “Київстар” заявили, що при тривалому знеструмленні альтернативного живлення базових станцій вистачить тільки на 20% мережі оператора у великих містах.

“Робимо все від нас залежне, але розуміємо, що таких превентивних заходів вистачить на підтримку до 20% мережі у великих містах і обласних центрах в умовах повного довгострокового знеструмлення”, — зазначив Комаров.

Нагадаємо, 10 жовтня 2022 року Росія здійснила атаки на низку областей України. Окупанти били по об’єктах критичної інфраструктури.

З 11 жовтня через дефіцит електроенергії в Києві та області почали відключати світло, а обстріли тривали. Ворог вдарив по об’єктах енергетики у Львівській області та по Ладижинській ТЕС у Вінницькій області.

15 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по об’єкту енергетичної інфраструктури в Київській області.

17 жовтня було 5 ударів дронами в Києві. Пошкоджено енергетичні об’єкти. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі в Дніпропетровській і Сумській областях.

18 жовтня 2022 року російські загарбники завдали три удари по об’єкту енергозабезпечення на лівому березі Києва, а також по об’єкту енергетичної інфраструктури в Дніпрі та об’єкту енергозабезпечення в Житомирі.

З 10 по 18 жовтня 408 об’єктів української інфраструктури зазнали ворожих атак і руйнувань.

У всіх областях України введені графіки відключення електроенергії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x