В Ізмаїлі судитимуть сім’ю лікарів, які поширювали у соцмережах проросійські повідомлення: їм загрожує тюремний строк

3 коментаря 24597 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокурори Ізмаїльської обласної прокуратури скерували до суду 2 обвинувальних акти стосовно мешканців Ізмаїла за фактами розміщення та поширення матеріалів, які містять виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України). Про це повідомили у Одеській обласній прокуратурі.


Слідством встановлено, що жінка, працівник медичної галузі, записала та поширила у соціальній мережі «Інстаграм» відеоматеріал, який публічно виправдовував та заперечував збройну агресію та воєнні злочини окупантів в Україні. В оприлюдненому відео міститься заперечення тимчасової окупації частини українських територій та прославлення російських загарбників. Цей пост набув суспільного резонансу та викликав хвилю обурення.
В свою чергу, її батько, теж лікар з величезним стажем, з початку повномасштабного вторгнення ворога в Україну, незважаючи на систематичні обстріли Одещини окупантами, поширював матеріали у російській соціальній мережі «Одноклассники», які також виправдовували дії агресора, принижували національну честь і гідність українського народу та вихваляли і звеличували російських загарбників.

За цей злочин Законом передбачено до 5 років позбавлення волі.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Нет, кто же мне дыр0чку будет купоросом “лечить”… Бендеры! Пожалуюсь в Тирасполь :(((((

рубль
рубль
1 год назад

Ну, если так бояться – значит сами врут, напропалую и бояться правды! За то и репрессии – образца 1937 года, проводят, свиньи рогатые, на амЭрЫканьскЫ грошЫ, твари! ДЕРЬМОкраты – ебанные!

рубль
рубль
1 год назад

Вот я, к примеру, не боюсь дырку свою медным купоросом лечить, 1937 года производства, а нет, 1939-го – когда мой пердедушка в Бресте с немцами весело шагал, а потом по-русски/по-братски в кустах у них хуй сосал:))))

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x