У Білгород-Дністровській міській лікарні з’явилося обладнання, яке дозволить виявляти онкологію органів дихання на ранніх стадіях

0 коментарів 23328 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цього тижня до Білгород-Дністровської міської лікарні надійшов придбаний за рахунок міського бюджету сучасний бронхоскопічний комплекс для діагностики у пацієнтів захворювань дихальних органів. Це обладнання дозволить виявляти онкологічні захворювання зокрема бронхів та легень на ранній стадії, повідомляє Бессарабія INFORM.


“За допомогою даного обладнання стало можливим більш якісно проводити безкоштовні, за направленням сімейного лікаря, діагностичні процедури з обстеження слизової гортані, трахеї, бронхів, а також здійснювати лікарями різноманітні маніпуляції та хірургічні втручання. Зазначене обладнання надало змогу отримати міській лікарні 18-ий, пакет НСЗУ, наблизивши її до рівня обласної клінічної лікарні”,- підкреслив міський голова Віталій Граждан, який відвідав сьогодні лікарню.
Про те, що нове обладнання є надважливим для лікарні, розповів і лікар-ендоскопіст Денис Гесслер.
“Сьогодні у нас з’явився це дуже якісний прилад – бронхоскоп. Надтонкий, надсучасний, розміром 5,5 мм, який підключається до нашого комплексу… Це обладнання потрібне для діагностичних процедур для огляду стану трахеї, гортані, бронхів: оцінюється стан слизової, наявність утворень. Ці дослідження проводяться з метою виявлення онкологічних захворювань раку легень на ранній стадії”, – зазначив лікар.
Фото: Фейсбук Віталій Граждан
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x