Стало відомо, які навчальні та дошкільні заклади Аккерману найближчим часом відкриють свої двері для дітей

0 коментарів 23382 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом жовтня у Білгороді-Дністровському планують відновити роботу декількох шкіл та дитячих садків. Наразі в укриттях, які необхідні для перебування дітей, виконують ремонтні роботи. Про це під час зустрічі з журналістами розповіла в.о. начальника міського управління освіти Олена Принц, повідомляє Бессарабія INFORM.


Як розказала Олена Миколаївна, вже облаштовано укриття для безпеки дітей, які навчаються офлайн в школі №3 для 1-х, 5-х, 6-х класів, а саме 230 учнів.

В подальшому планується відкрити інші заклади загальної середньої освіти: академічний ліцей та початкову школу. Наразі у закладах відбувається ремонт укриттів.

Станом на 3 жовтня 2022 року відновлено освітній процес в очній формі навчання, зокрема:

  • у закладі загальної середньої освіти №3 2-х змінний режим роботи зміни для 360 учнів;
  • у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Малятко» комбінованого типу функціонує 3 чергові групи, які відвідують 45 дітей.

До 15 жовтня планується відновити очну форму навчання:

  • початкова школу імені С.О. Морозової, в якій буде охоплено навчанням перші класи в 2 зміни в кількості 90 учнів, а також 6 груп дошкільного підрозділу в кількості 120 дітей, 5-ти денний режим роботи з 07.00 до 19.00;
  • академічний ліцей буде працювати в 2-х змінному режимі, кількість 300 учнів;
  • заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Дзвіночок» 6 груп – 120 дітей;
  • заклад дошкільної освіти(ясла-садок) №4 «Веселка» 2 групи – 50 дітей.

Після 31 жовтня планується організація очної форми навчання:

  • заклад загальної середньої освіти №1 2-х змінний режим роботи в кількості 1000 дітей;
  • заклад дошкільної освіти(ясла-садок) №2 «Буратіно» 2 групи – 50 дітей.

Варто додати, що батькам, які планують віддавати своїх дітей до садочків, необхідно надати певні документи:

“Кількість чергових груп, які ми відриваємо, залежить від того, скільки дітей можна розмістити в укритті, тому ми відкриваємо чергові групи не для дітей даного закладу дошкільної освіти, а для маленьких мешканців міста. Умовою є те, що батьки мають працювати. Перше – це має бути довідка з місця роботи. Ми відкриваємо садок для тих дітей, батьки яких працюють, аби вони мали змогу продовжувати працювати. Далі все залишається відповідно до вимог: свідоцтво про народження, медична картка. Якщо дитина попередньо ходила у якийсь садочок, то батькам треба прийти до управління освіти, ми видаємо тимчасове направлення, а якщо вперше йдуть до садочка – то має відбутися електронна реєстрація”, – підкреслила очільниця управління.

Як зазначила Олена Миколаївна, згодом планується відкриття всіх дошкільних закладів освіти, отож всі бажаючі зможуть віддати своїх дітей до дитсадків.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x