Сьогодні стартує 11-й щорічний форум Дунайської стратегії. Захід пройде під гаслом «Відновлення. Розвиток. Єдність»

0 коментарів 13500 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 19 жовтня, стартує 11-й щорічний форум Дунайської стратегії. Цього року він проходить у місті Кошіце (Словачинна). У форумі приймають участь 14 країн – за їх участі будуть проведені зустрічі як в офлайн, так і онлайн форматі. 


Форум організовується Україною, яка головувала у Стратегії у цьому році, та Словаччиною. За підтримки Hanns Seidel Stiftung Ukraine та Ukrainian Institute for International Politics.

Захід пройде під гаслом «Відновлення. Розвиток. Єдність» та буде спрямований на пошук дієвих інструментів протидії сучасним викликам та загрозам, що були спричинені пандемією Covid-19 та військовим вторгнення рф в Україну.

Трансляція буде доступна за посиланнями:

Довідково: Дунайська стратегія  — макрорегіональна стратегія Європейського Союзу для Дунайського регіону (в який входить, в тому числі, українська Бессарабія) — довгострокова політика Європейського Союзу щодо вирішення проблем Дунайського макрорегіону. Прийнята Єврокомісією 8 грудня 2011 року, у 2011 році підтримана Європарламентом і Радою ЄС. Розроблена з урахуванням досвіду Балтійської стратегії (стала можливою завдяки позитивним результатам реалізації останньої).

Сьогодні стартує 11-й щорічний форум Дунайської стратегії. Захід пройде під гаслом «Відновлення. Розвиток. Єдність»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x