Познайомимось ближче: в Рені для місцевих і переселенців організовують цікавий спільний захід з національними стравами, традиційними костюмами і творчим блоком

0 коментарів 23949 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Бессарабії та її гості – вимушені переселенці – запрошуються 5-го листопада на ярмарок культур “Єдність у різноманітті”, який пройде в місті Рені.


Про це оголосила Громадська організація «Регіональний аналітичний центр» (Non-governmental organization “Regional Analytical Center”.

“Місто має багаті традиції та історичний спадок. Тут, в тісній співпраці, дружбі та підтримці, живуть люди різних національностей та характерів. Саме з цього формується сучасна і динамічна громада. А з початку війни, Ренійська громада прихистила дуже велику кількість громадян, що вимушені були покинути свої рідні домівки та знайшли тут тимчасовий прихисток. Тож, нумо знайомитись!”, – сказано в анонсі організації.

Під час ярмарку планується: смакувати національні страви, дивуватися традиційним костюмам та насолоджуватись виступами творчих колективів Ренійської громади.

Захід запланований на 5 листопада, початок о 12.00 у парку Перемоги міста Рені.

Ярмарок відбудеться у співпраці з Ренійською міською територіальною громадою в межах проєкту «РАЦ Центр розвитку для зміцнення згуртованості громад на півдні Одещини», що реалізується громадською організацією «Регіональний аналітичний центр» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Познайомимось ближче: в Рені для місцевих і переселенців організовують цікавий спільний захід з національними стравами, традиційними костюмами і творчим блоком

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x