Охочих поменшало: в Ізмаїлі не вистачає рук для плетіння маскувальних сіток

0 коментарів 20493 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі катастрофічно не вистачає рук для плетіння маскувальних сіток. З настанням осіннього періоду кількість замовлень від військових значно зросла, а охочих допомогти – не так багато. Тому волонтери просять небайдужих ізмаїльчан, гостей міста та всіх бажаючих долучитися та зробити свій посильний внесок у майбутню перемогу.


В даний час в Ізмаїлі працюють дві локації. Перша – на пр. Миру 2, у підвальному приміщенні з вивіскою “Метлайф”. Тут майстрині плетуть сітки з самого початку війни, і робочих рук не вистачає.

Ще одна локація, в якій плетуть масксітки, знаходиться на території Палацу культури ім. Т. Г. Шевченка. Близько полудня тут збираються переважно жінки. Роботи вистачає всім – одні приносять тканини, інші ріжуть, треті плетуть.

Однак зараз охочих поменшало, зазначають волонтери. А замовлення від військових, навпаки, надходять у великій кількості.

Донедавна існувала і проблема з тканиною. Але завдяки винахідливості волонтерів, проведеним благодійним ярмаркам та зборам коштів, проблему вдалося вирішити – тканину закупили у достатній кількості.

Ізмаїльські волонтери звертаються до всіх небайдужих із проханням прийти та надати допомогу з плетінням маскувальних сіток для військових.

“Приходити можна до ПК Шевченка у будні дні – починаючи з 12.00. На пр. Миру 2 також потрібна допомога. Долучайтеся та зробіть свій посильний внесок у спільну перемогу!” – зазначають активисти.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x