ЄС запровадив санкції проти Ірану за постачання Росії дронів-камікадзе

4 коментаря 14742 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рада ЄС за письмовою процедурою затвердила у четвер санкції щодо Ірану за постачання безпілотників, які завдають ударів по Україні. Про це повідомило головування Чехії у Раді ЄС у Twitter, передає Цензор.Нет.


“Санкції по Ірану за рекордно короткий час! Після 3 днів переговорів посли ЄС узгодили заходи проти організацій, які постачають іранські безпілотники, що завдали ударів по Україні. Письмова процедура завершена, санкції набувають чинності сьогодні вдень після публікації в “Офіційному журналі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що держави ЄС вирішили заморозити активи трьох фізичних осіб та однієї юридичної особи, відповідальних за постачання дронів.

Відповідно до проєкту рішення, під санкції потрапила “Шахед Авіейшн Індастріз” – компанія, відповідальна за проєктування та розробку іранського БЛА “Шахед”.

У санкційному списку також вказані: начальник штабу Збройних сил Ірану генерал-майор Мохаммад Хоссейн Багері, командувач Аерокосмічного корпусу гвардії ісламської революції Саєд Агаджані, а також Ходжатола Гореїші, який відповідає за логістику в іранському міністерстві оборони.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

европидор – оно и есть, тупой европидор:)))) ну, свиньи рогатые, теперь бейтесь в экстазе, водя хороводы, вокруг смЫрЭкЫ – под бубен:)))))))))
России – пора ввести санкции – против всего еС и всего нАТО – самые серьёзные – желательно ПОСЕЙДОНОВЫЕ и САРМАТНЫЕ!:)))))))—— как за шо?
За поставку вооружений – бЕндеро-террористо-оккупантам!

рубль
рубль
1 год назад

Вот, мы и наши ребята-пидoPОССы – только о пидорасне и думаем:)))))

ОФО
ОФО
1 год назад

?? Иран, уже за сердце хватается и валидол глотает, от таких новостей и очень сильно переживает. До такой степени, что беспилотников Герань, с этих нервов, начал штамповать, для России , в четыре раза больше. И для кого такие санкции, когда Иран, с 1979 года, непрерывно, под санкциями. И в Сирии, Хезболла, имеет, как хочет, американскую жопу. Молодцы.

ОФО
ОФО
1 год назад

Пойду помолюсь что ли и помоюсь заодно:)))))))

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x