Дві групи катівників ПВК “Вагнер” – всьо. Ті, хто вижив – у полоні, передають СБУ важливу розвідінформацію

3 коментаря 28080 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Служба безпеки України ліквідувала на Харківщині дві групи диверсантів ПВК «вагнер», які катували українців.


СБУ опублікувала унікальні кадри, як проходила спецоперація зі штурму бази ворожої приватної воєнної компанії. Аеророзвідка локації, блискавичний штурм і жодних втрат – такий результат роботи спецпризначенців ЦСО «А» та Управління СБУ в Харківській області.

“У ворога: один – 200-й, ще чотирьох – захоплено в полон. Серед них командир ДРГ, який вже передає СБУ важливу розвідінформацію, в тому числі – про влаштовані окупантами катівні українців”, – повідомили у спецслужбі.

СБУ повідомляє, що під час допиту “командир” намагався приховати завдання диверсійно-розвідувальної групи. За його словами, ДРГ нібито “не дочекалася підкріплення”.

“Вагнерівці” під час штурму були озброєні автоматами, ПКМ, РПГ та гранатами. Але це їм не допомогло. Подробиці – у сюжеті.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Пустите меня их проведать – вагнеровцев пленных, а потом тех, че в морге!!! У меня и насадка для губок спецыальная имеется:)))))

рубль
рубль
1 год назад

Все нацистско-бЕндеро-фашистские твари, понесут заслуженное – неотвратимое наказание!:))))) Бойтесь сатанинские отродия! Военные преступления и преступление против человечности, не имеют срока давности! Пилите рога – до мелкой перхоти, мрази:)))

рубль
рубль
1 год назад

Вот, я уже все спилило, а ну пустите к ВАГНЕРОВЦАМ сасать:(((((((

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x