Чи загрожує Україні дефіцит палива на АЗС після останніх ракетних атак

4 коментаря 27405 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Київі та інших містах України сьогодні водії почали масово скуповувати паливо. Такі дії спричинені панікою після сьогоднішніх ракетних атак росіян. На АЗС утворилися величезні черги, проте експерти галузі вважають, що підстав для паніки немає.


Після масованого ракетного обстрілу на всій території України спостерігаються черги на АЗС. Водії кинулися заправляти свої авто, побоюючись перебоїв із паливом. Втім, експерти ринку поспішили заспокоїти автолюбителів.

Дефіцит палива Україні найближчим часом не загрожує – експерти сходяться на думці. Ажіотаж на АЗС спровокований лише панікою.

Зокрема, директор “Консалтингової групи А-95” Сергій Куюн заявив, що паливний ринок України функціонує нормально – запасів вистачає та відбувається нове постачання.

А голова парламентського комітету з питань енергетики та ЖКГ Андрій Герус назвав причиною черг емоційне сприйняття ситуації із обстрілами.

“Сьогодні в першій половині дня більшість АЗС справді не працювали, але причина цього не відсутність палива, а повітряна тривога. Наразі абсолютна більшість АЗС працює. Нафтопродуктів у країні достатньо і вони розосереджені за великою кількістю місць зберігання. Ракетних ударів по місцях зберігання нафтопродуктів сьогодні не було, і такі удари вже не будуть ефективними”, — наголосив Андрій Герус.

Власник та засновник групи “Прайм” Дмитро Леушкін на своїй сторінці у Facebook запевнив, що палива на АЗС в Україні “повно-повно” і жодних лімітів із заправками немає.

Митниця не припиняє роботу та бензовози постійно заїжджають до нашої країни. Ціни на бензин та дизель в Україні можуть зрости на 1-2 гривні, але це продиктовано зростанням котирувань на європейських біржах.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Не долго музыка играла! ——— Не долго РАГУЛЬ – танцевал!:))))))

рубль
рубль
1 год назад

А ну включите музыку – русский не любит сасать без музыки и тем более танцевать… БЕндерыыы:(((((

рубль
рубль
1 год назад

роготвари, а доллар ? сегодня – по-чём??? А, то на таблойлах ЗАКОНОДАТЕЛЬНО ЗАПРЕТИЛИ – рисовать курс!:)) А, бЕндерастно – сатанинское отродие обосранное?!!!

рубль
рубль
1 год назад

Сосу, не дают мине ДОЛЛАР… БЕНДЕРыыыы!!!!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x