ЗСУ змусили російських окупантів «взяти паузу» із псевдореферендумом у Херсонській області

4 коментаря 16686 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


олаборант і представник окупаційної влади Кирило Стремоусов заявив, що Херсонська область готова до псевдореферендуму про входження до складу росії, але через «ситуацію з безпекою» було взято паузу. Про це повідомляють російські ЗМІ.


«Ми підготувалися до голосування, ми хотіли вже провести референдум найближчим часом, але через всі ті події, які відбулися зараз, я думаю, що поки ми зробимо паузу. Це буде зрозуміло практично, тому що ми не біжимо вперед і основне завдання виконуємо – нагодувати населення, убезпечити населення», – заявив Стремоусов в ефірі телеканалу «росія-1».

При цьому, за словами колаборанта, «люди готові бігти на референдум, щоб стати повноцінним суб’єктом однієї великої єдиної країни, яка може захистити».

Раніше президент України Володимир Зеленський попереджав: “Якщо російські окупаційні сили зважаться провести хоча б один псевдореферендум на окупованих територіях України, будь-яка можливість переговорів з Росією буде закрита”.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

:))))))))) свинарник – должен быть РАЗРУШЕН!:)))))

рубль
рубль
1 год назад

Нет, ну а че если мы все рюссищ щвайнен, то наша “страна” Рюссия – натуральный свинарник, еще всякие мудоглазые петушки тут за нас, хоть тут вроде и не курятник… Непорядок!!! Разрушайте!!! :))))))))))))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

А где ж вас, свиней какцапьих держать-то, если свинарник снести? На колбасу и сальтисон пускать что ли? Фу, б-дь, ни одна собака не станет жрать… 😉

проня
проня
1 год назад

Высшим проявлением демократии, является прямое волеизъявление Народа! Во всяком случае, так говорят в оплоте демократии , сша. Так чего же так бояться в демократической украине, опять таки, по определению самих сша. Вот все они, за демократию, руками, ногами, рогами и даже копытами, во всяком случае на словах, так декларируют и все другие страны поучают , как нужно «демократически» жить. И на тебе – так бояться прямого – демократического волеизъявления Народа! Аж , смешно!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x