В Ізмаїлі відбувся турнір “Королі партеру” з грепплінгу – Арциз виборов 16 медалей

0 коментарів 25623 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі на минулих вихідних у Палаці спорту відбувся турнір “Королі партеру”. Змагання з греппрлінгу, яке пройшло після довготривалого застою, зібрало 100 бійців з усієї Бессарабії – з клубів Ізмаїла, Арциза, Овідіополя, Теплиці та Білгорода-Дністровського.


Грепплінг — це спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових і задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок у процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо). Грепплінг є боротьбою на підкорення, тобто основна мета спортсмена – це саме примус суперника до здачі. Ударна техніка в грепплінгу – суворо заборонена.

Чудові результати у цьому змаганні показали спортсмени з Арцизу. Як повідомляє Арцизська міськрада, місто представляли 15 бійців, які привезли додому 16 нагород: дві бронзові медалі, вісім срібних та шість золотих.

“Золото” завоювали Шевченко Марк, Єрмак Максим, Узун Єгор, Попов Зураб, Василь’єв Данило, Бондарцов Петро; “срібло” –  Георгієва Христина, Узун Герман, Унгурян Артем, Зінченко Микола, Катеринич Дмитро, Попов Дмитро, Степанюк Андрій, Бондарцова Тетяна; “бронзу” – Небога Артем та Попов Зураб.

В Ізмаїлі відбувся турнір "Королі партеру" з грепплінгу - Арциз виборов 16 медалей

В Ізмаїлі відбувся турнір "Королі партеру" з грепплінгу - Арциз виборов 16 медалей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x