В Білгород-Дністровському районі діти вирішили погратись зі знайденим порохом і він вибухнув – хлопці отримали серйозні опіки

0 коментарів 16308 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вівторок, 27 вересня, у Більгород-Дністровському районі сталася надзвичайна подія, яка ледь не призвела до трагедії. Троє дітей знайшли банку з порохом та вирішили погратися з небезпечною знахідкою. Під час гри порох вибухнув. 


Як стало відомо “Бессарабії INFORM”, подія сталася в селі Олексіївка Маразліївської громади. Постраждалі – двое 15-річних і один 12-річний хлопці.

Потерпілих з опіками доправили в приймальне відділення з подальшою госпіталізацією в хірургічне відділення Білгород-Дністровської міської лікарні.

Діти мають 3-4% опіків тіла (обличчя, кисті рук) 1-2 ступеню.

“Немає слів…стільки розказувати та показувати про сучасні небезпеки, а самовідданих “сміливців” не меншає…невже життя настільки втратило цінність… Будь ласка, дорослі, підлітки та діти, ми закликаємо усіх вас, будьте обачні, обережні та ні в якому разі не намагайтеся доторкнутися чи навіть дивитися на “не свої” речі!!! Вони вам не потрібні!!!”, – закликають в обласному управлінні ДСНС.

Рятувальники провели профілактичну “бесіду” з хлопцями і сподіваються, що цей гіркий урок і вони, і всі ті, до кого дійде ця новина, запам’ятають на все життя.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x