Три кілограма канабіса та пістолет з набоями: житель Білгород-Дністровського району “попався” на зберіганні зброї та наркотиків

1 коментар 24570 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські викрили жителя Білгород-Дністровського району в незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами й зберіганні наркотиків. Правоохоронці задокументували протиправні дії 41-річного чоловіка під час проведення профілактичних заходів на території Кароліно-Бугазької ОТГ, спрямованих на виявлення диверсійних груп та колаборантів. Про це повідомили у прес-центрі територіального відділу поліції.


Під час обшуку в домоволодінні фігуранта в селищі Кароліно-Бугаз поліцейські виявили понад три кілограма розфасованого по різних ємностях канабісу, що підтвердила експертиза. Також правоохоронці вилучили з оселі пістолет та набої до нього. Експертне дослідження цих предметів показало, що зброя відноситься до категорії гладкоствольної короткоствольної вогнепальної, а патрони – до саморобних боєприпасів.

Як пояснив володілець вилученого, коноплі росли в нього на присадибній ділянці, після дозрівання він їх висушив, подрібнив і залишив для власного вживання, а зброю з боєприпасами – нібито знайшов.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру в незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних засобів в особливо великих розмірах без мети збуту, а також зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Ці злочини передбачені частиною 3 статті 309 та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене даними статтями, – вісім років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Три кілограма канабіса та пістолет з набоями: житель Білгород-Дністровського району "попався" на зберіганні зброї та наркотиків Три кілограма канабіса та пістолет з набоями: житель Білгород-Дністровського району "попався" на зберіганні зброї та наркотиків

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Ну ти бач до зустрічі готувався. Канабіс та пістолет. Одне для мєдвєдєва, друге для путіна?.. Ахахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x