Світове видання “Wine Business International” виділило центр українського виноробства SHABO, розташований у Білгород-Дністровському районі

0 коментарів 16632 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виноробне підприємство SHABO, розташоване у Білгород-Дністровському районі, представило Україну на шпальтах Wine Business International. Про це повідомили в прес-службі виноробні SHABO.


“І знову новини, які складно розмістити в один пост. Про Україну та її виноробну галузь написали у світовому виданні Wine Business International”, – йдеться у повідомленні Центру.

Ініціатором цього матеріалу став сам Robert Joseph, один із найдосвідченіших та найуспішніших представників винного світу. Він засновник авторитетного конкурсу – лондонського International Wine Challenge. Журнал Decanter назвав його однією з 50 осіб, які вплинули на споживання вина у 21 сторіччі. Він також є редакційним консультантом та оглядачем багатьох профільних видань зі світу вина, автором кількох десятків книг тощо.

Давній друг українського виноробства вирішив таким чином підтримати Україну: актуалізувати нашу тему на порядку денному у воєнні часи. Яким є сьогодні ринок українського вина? Як працюємо на виноградниках? Як вирішуємо питання з постачанням пляшок, відповідних елементів для виробництва з-за кордону і не тільки? Як доставляємо продукцію на виставки, конкурси та чи вдається це взагалі? Які справи з експортом? Нам було що розповісти про те, чим зараз живе національне виноробство – невелика, але невіддільна галузь економіки України.

“Для нас честь мати чергову можливість розповісти про Україну. Розкрити вкотре не лише її лихо. А й разом з тим показати, що вся країна, її народ докладають усі сили навіть у найтемніші часи – задля спільної мети, задля перемоги”, – сказав він.

Ознайомитися зі статтею можна за посиланням: https://bit.ly/3QRBjTS.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x