Стало відомо, скільки шкіл Одещини впроваджують очний формат навчання

0 коментарів 21951 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


98 закладів освіти Одеської області  впроваджують очний формат навчання. Про це стало відомо під час селекторної наради з головами районних військових адміністрацій, міськими, селищними та сільськими головами, яка пройшла під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченко, інформує пресслужба Одеської ОВА.


«98 закладів освіти впроваджують очний формат навчання для 29 375 осіб; 204 заклади – змішану форму навчання (поєднання очного та дистанційного режиму) для 44 899 осіб і 386 шкіл – дистанційну форму для 192 847 учнів. Тобто понад 50% закладів загальної середньої освіти області та 73 % учнів області навчаються дистанційно. Додаткових зусиль потребує питання відновлення роботи і закладів дошкільної освіти. Лише 254 дитячих садочки відновили свою роботу: 86 садочків працюють в очному форматі для 5580 вихованців, 150 – у змішаному форматі, надаючи послуги 10 830 дошкільнятам і 24 – у дистанційному режимі – 1819 вихованців. Хочу наголосити, що створення максимального рівня безпеки у закладах освіти області продовжує бути вкрай актуальним» – поінформував на селекторі директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Заслухавши доповідь, Максим Марченко, враховуючи пріоритетність питання відновлення роботи сфери освіти в умовах воєнного стану, дав доручення до 15 жовтня 2022 року вжити максимальних заходів щодо завершення робіт по обладнанню наявного фонду захисних споруд, створити та облаштувати на території шкіл найпростіших укриттів, провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учасників освітнього процесу, особливо батьків, з метою залучення учнів до очного формату навчання, враховуючи при цьому безпекову ситуацію.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x