П’яний далекобійник з Миколаєва пропонував хабара ізмаїльським патрульним

2 коментаря 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Миколаєва, який п’яним сів за кермо вантажівки та пропонував хабара ізмаїльським поліцейським, понесе відповідальність. Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП та повідомили йому про підозру за статтею 369 ККУ.


Як повідомили у Ізмаїльському районному відділі поліції, патрульні викрили далекобійника на одному із блокпостів у стані алкогольного сп’яніння за кермом вантажного автомобіля DAF. Водія направили до медичного закладу для перевірки на вміст алкоголю в організмі, а той, аби уникнути адміністративного покарання, почав пропонувати правоохоронцям гроші.

Поліцейські попередили чоловіка, що надання неправомірної вигоди службовій особі карається законом. Коли ж громадянин, замість того, щоб припинити пропонувати хабаря почав підвищувати суму, охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу територіального відділу поліції для документування злочину.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння відносно миколаївця склали протокол за ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“Її санкція тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Також слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили громадянину про підозру в пропозиції неправомірної вигоди службовій особі за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк», – розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

 

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

И что не взяли? Не может быть!!!

Мусор
Мусор
1 год назад

Не наши были

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x