Найближчим часом в Верховній Раді можуть розглянути два проекти про подвійне громадянство – що вони передбачають

2 коментаря 21330 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Верховна Рада України на найближчому пленарному тижні може розглянути два законопроекти про подвійне громадянство в Україні. Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк. 


“На найближчий пленарний тиждень можуть винести два цікавих законопроекти щодо врегулювання питання подвійного громадянства: 6368-д та 6369-д”, – розповів він.

За словами Железняка, законопроект №6368-д суттєво доповнює перелік підстав для втрати та набуття громадянства України та передбачає певну лібералізацію в Україні інституту подвійного чи множинного громадянства.

Також цей проект закону передбачає посилення механізму щодо позбавлення громадянства. Зокрема, згідно з законопроектом, підставами для втрати громадянства України є добровільне набуття громадянства держави-агресора або держави-окупанта.

Нардеп уточнив, що другий законопроект №6369-д полягає у запровадженні для претендентів на виконання функції держави обов’язкового декларування іноземного громадянства.

Документ також передбачає порядок звільнення таких осіб у разі виявлення “незадекларованого” громадянства та заборону для осіб з громадянством країни-агресора займати посади.

“Враховуючи тематику та особливо нещодавне позбавлення двох депутатів Ради громадянства, дискусія буде палкою”, – прогнозує Железняк.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

и зачем – эти, уже – в скором будущем- бесполезные трепыхания, ой простите – «законы»:)))))) Да, рогатые?!:)))

Пригожин
Пригожин
1 год назад

рублядь, вот тебе антистрессики: ???????? Пососи – и продолжай работать, только нормально 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x