“Намагатимемося усі класи садити за парти”: мер Білгорода-Дністровського розповів про перспективи відкриття міських навчальних закладів

0 коментарів 19953 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


23 вересня під час прямого ефіру у Фейсбук, міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан розповів городянам про подальшу роботу навчальних закладів міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За словами Віталія Граждана, на сьогоднішній день поки що лише у одній школі міста, а саме третій, проводять уроки офлайн. Підготовчі ремонтні роботи завершуються у початковій школі імені Сильвії Морозової, яка вже найближчим часом буде готова прийняти малечу. Що ж до школи №2, то до цього навчального закладу ще буде виїжджати комісія, яка і вирішить, коли там можна буде відновити навчальний процес.

“Тому друга школа під питанням, у четвертій школі немає підвалу, у п’ятій також його немає, крім того ця школа одна з найстаріших і не відповідає усім критеріям. Шоста школа поки що також не відповідає тим критеріям, яких вимагає Кабінет міністрів. Отож, перша школа буде працювати – ми її зараз будемо готувати, друга – під питанням, третя – працює, четверта – не буде, п’ята і шоста не буде, сьома – скоріш за все буде працювати, поки що з приводу неї ми вирішуємо юридичні питання. Все це стосується офлайн навчання”, – підкреслив очільник міста.

У перспективі планується відновити навчання за партами учнів всіх шкіл міста, за наявності бажаючих:

“Я думаю, що будемо саджати всі класи за парти, принаймні будемо намагатися це зробити. Все буде залежати від кількості бажаючих: і учнів, і батьків. Тому намагатимемося усі класи садити за парти. Я думаю, якщо, дай Боже, усе буде добре, то у нас всі класи будуть мати можливість по бажанню вчитися очно. І ми це зробимо – необхідно трохи часу”, – запевнив мер.

Що стосується академічного ліцею, то за наявною інформацією, ремонтні роботи планується завершити вже незабаром, отож діти матимуть змогу навчатися офлайн вже скоро.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x