На Запорізькій АЕС залишають п’ятьох представників МАГАТЕ

2 коментаря 19494 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Глава Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі заявив, що на Запорізькій АЕС лишаться представники МАГАТЕ. Про це повідомляє BBC.


Гроссі повідомив, що місії за кілька годин роботи на АЕС вдалося зібрати достатньо важливої інформацію, не уточнивши деталей.

За словами Гроссі, місія МАГАТЕ залишиться на Запорізькій АЕС в Енергодарі до 3 вересня, а потім вирішуватиме питання постійної присутності своїх спостерігачів у районі станції.

Гросі покинув Запорізьку АЕС. Пізніше в Енергоатомі повідомили, що на ЗАЕС залишиться 5 представників МАГАТЕ.

Нагадаємо, місія Міжнародного агентства з атомної енергії по обіді 1 вересня прибула на Запорізьку АЕС в окупованому Енергодарі, попри повідомлення про інтенсивний обстріл міста. До цього  на ЗАЕС через обстріли росіян автоматично відключився працюючий 5-й блок станції. Міністерство закордонних справ України заявило, що дії російської армії ставлять під загрозу візит місії Міжнародного агентства з атомної енергії, що прямує на окуповану ЗАЕС.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Зачем свиньям – мирный атом? Из лохани, не похлебаешь. Давай молотить, 155 нАТОвским калибром, может в жёлуди превратится. А?

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Вот и мы говорим – убирайтесь, рюсищ-щвайнен!!! А они ни в какую…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x