“Флот будемо повертати” – УДП хоче повернути судна, передані у чартер “незрозумілим компаніям”

2 коментаря 23706 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулого тижня делегація Українського Дунайського пароплавства відвідала низку європейських країн – Румунію, Угорщину та Австрію, де провела ряд ділових зустрічей, які у перспективі мають вплинути на розвиток підприємства.


Гендиректор УДП Дмитро Москаленко розказав про перші результати домовленостей у Відні та Будапешті.

“На даний час флот УДП сконцентрований на Нижньому Дунаї, але у перспективі ми не збираємося обмежуватись лише морським напрямком. Наша стратегічна мета вибудовувати надійний та доступний логістичний маршрут між Україною та країнами ЄС. Тому нам потрібні надійні потужні партнери, зацікавлені у просуванні наших інтересів на європейських ринках, розвитку інвестиційних проектів з модернізації флоту УДП. Саме про це йшла мова у Відні на зібранні акціонерів нашого спільного підприємства”, – повідомив керівник.

В столиці Австрії делегати пароплавства торкнулись ще однієї важливої теми – нерухомості УДП. Директор компанії висловив сподівання, що згодом зможе повідомити позитивні новини на цю тему. Поки що, як повідомив він, робота з захисту інтересів пароплавства триває.

Не оминули увагою і питання роботи пасажирського флоту УДП.

“Ми зацікавлені у довгостроковому стратегічному партнерстві, яке дозволить залучити інвестиції у модернізацію суден”, – підкреслив Дмитро Москаленко.

В Будапешті відбулась важлива зустріч з керівництвом Дунайської комісії.

“Обговорили перспективу розвитку Дунайської логістики та основні фактори, які стоять на заваді. Торкнулися євроінтеграційних процесів у логістичній галузі. Абсолютно погоджуюсь з шановними колегами у тому, що з огляду на загострення кліматичних та екологічних викликів, все більш важливою стає взаємодія та співробітництво між усіма державами Придунав’я та учасниками ринку річкових перевезень”, – зазначив гендиректор УДП.

Також в Будапешті пройшли збори акціонерів дочірньої сербської компанії УДП. Основний фокус на збільшенні ефективності роботи – кожний підрозділ у новій корпоративній структурі має виконувати певні KPI.

“Без сумніву, ключове питання перебування у Будапешті – доля будівлі УДП у центрі угорської столиці. Відбулась зустріч з юристами та представниками посольства України. Сформована дорожня карта “очищення” активу, зняття правових ризиків. Погодили з компанією по управлінню нерухомістю розробку бізнес-моделі використання будинку”, – розповів Москаленко.

Він також повідомив, що разом з адвокатами був розроблений план дій і щодо флоту УДП, який “зусиллями минулого керівництва дочірніх підприємств був на невигідних умовах за непрозорою схемою переданий у чартер незрозумілим компаніям”.

“Флот будемо повертати”, – анонсував керівник УДП.

Що стосується зазначених дочірніх угорських компаній, Дмитро Москаленко проінформував, що поважна аудиторська компанія проведе комплексний аудит фінансово-господарської діяльності всіх угорських філій та підприємств УДП.

“Упевнений, дізнаємось ще багато цікавого”, – прогнозує новий голова компанії.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

У непонятных компаний есть имена и фамилии Украинского происхождения. Хотят фамилии поменять

Не анонируй, синдбадо-рублядь :))))
Не анонируй, синдбадо-рублядь :))))
1 год назад

Синдбадо-Рублядь Zaлупошвили, к тому же вряд ли на тебя… 😀 Печаль-то какая 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x