Авіакомпанія Air Moldova відновлює рейси до росії

0 коментарів 17415 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Авіакомпанія Air Moldova анонсувала відновлення з 1 жовтня авіарейсів до Москви. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті перевізника.


У компанії Air Moldova, яка колись була державною, а нині знаходиться у приватній власності, пояснили, що рішення про відновлення рейсів було ухвалене після численних звернень громадян Молдови, які хочуть повернутися додому.

Крім того, перевізник наголосив, що відповідне рішення пов’язане з вимогами пасажирів використовувати квитки, придбані в період пандемії та після закриття повітряного простору в лютому.

“Ці обставини спричинили труднощі, з якими щодня стикаються сотні наших співгромадян: необхідність повторної купівлі квитків за завищеними цінами, триваліший час, витрачений у дорозі, тривалі та втомливі польоти з пересадкою. Особливо важкими є поїздки у разі невідкладної медичної допомоги. Відновлення авіасполучення з Російською Федерацією – це відповідь на вимоги наших співвітчизників”, – йдеться у повідомленні компанії.

Для довідки.

Авіакомпанія Air Moldova була приватизована у 2018 році, у період, коли фактичним керівником Молдови був олігарх Влад Плахотнюк, який нині перебуває у розшуку. Молдовські авіакомпанії припинили польоти до міст Росії з кінця лютого у зв’язку з розпочатою війною росії проти України і військових дій в безпосередній близькості від кордонів Молдови.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x