Вітамінна “бомба”: на Ізмаїльщіні збирають органічний кольрабі

0 коментарів 24246 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмальському районі на полях ТОВ “Дунайський аграрій”, що у Саф’янах, повним ходом проходить збір органічного кольрабі, який є справжною вітамінною “бомбою”.


Кольрабі – це різновид капусти, за смаком нагадує ріпу. Її часто вживають у Європі та Азії. Вона завоювала популярність у всьому світі завдяки своїм корисним властивостям та кулінарному використанню. Цей різновид капусти – справжня комора корисних речовин, особливо вітаміну С, В6 та калію. А вирощениий “Дунайським аграрієм” кольрабі – ще й повністю безпечний, бо вирощений за всіма органічними стандартами без використання шкідливих домішок.

“А ви знали, що у кольрабі більш вітаміна С ніж у лимоні!? Тільки лимона важко з’їсти півкіло, а кольрабі – без проблем! Їж органічний кольрабі, будь міцним та наближай себе до Перемоги!”, – написав у соцмережах власник підприємства Роман Дяжук.

Капусту кольрабі можна споживати сирою, хрумаючи як яблуко, або зварити чи запекти, як звичайну капусту. Існує безліч смачних рецептів її приготування — обирайте собі до смаку.

ТОВ “Дунайський аграрій” реалізує органічний овоч цьогоріч за наступними цінами:
  • 75 грн/кг – від 2 кг,
  • 70 грн/кг – від 5 кг,
  • 65 грн/кг – від 10 кг.

Зазначимо, що господарство «Дунайський аграрій» вже багато років спеціалізується на виробництві органічної продукції. Загалом овочеві культури вирощуються на площі понад 20 га, асортимент налічує понад 15 культур. Баклажани, перець, помідори, огірки, гіркий перець, кабачок, цибуля, морква, буряк, кольрабі, броколі, батат – це далеко не повний перелік овочів, які тут вирощують. Якщо до цього додати ще баштанні культури – це близько 100 га. Переважну кількість овочів агропідприємство реалізує у свіжому вигляді, але частину планує пустити на переробку. Зокрема є замовлення на мариновані огірки, томатний сік.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x