“Відірвало д*пу”: у Мелітополі від вибуху постраждав відомий колаборант

2 коментаря 20439 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мер окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що близько 09:15 в п’ятницю у місті пролунав гучний вибух. Як стало відомо, внаслідок події постраждав  колаборант Олег Шостак, який очолює так званий «департамент зі зв’язків із громадськістю у військово-цивільній адміністрації» Запорізької області.


Вибух в місті пролунав сьогодні вранці близько 8:20 у дворі на вулиці Гоголя,132 неподалік спортивного клубу «Атлетичний цех».

За даними місцевих видань, внаслідок вибуху колаборанту Шостаку буквально «відірвало дупу».

Журналісти зазначають, що у Мелітополі вдало спрацювали партизани.

У свою чергу міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив, що “за заслугами” отримав один з очільників виборчого штабу “Єдіной Росії” – керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак.

«Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу “МТВ-Плюс”. Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стулі рівно – його частину тіла для сидіння буквально підірвано», – написав очільник міста.

Він додав, що «акція» відбулась в рамках «полювання» на організаторів псевдореферендуму на окупованій території Запорізької області щодо приєднання захопленого регіону до Росії.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гость
Гость
1 год назад

Врети вы все! Она у него на месте!!! Ммм, сладкая какая!

Дима
Дима
1 год назад

И вечный памперс. Аминь.. Ахахахах!!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x