Весь керівний склад окупантів на півдні України переміщується за Дніпро – Кім

3 коментаря 19980 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявляє, що керівний склад російських окупантів залишає правий берег Дніпра. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.


“Не дуже, але трохи жаль тупих орків, яких покинули на правому березі Дніпра. Весь керівний склад переміщується за Дніпро”, – зазначив голова ОВА.

Водночас радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що після розгрому за допомогою HIMARS останнього шляхопроводу через Дніпро в районі Каховської ГЕС, всі штаби російських військ отримали наказ негайно перебазуватися на лівий берег.

“Що це означає для рядових орків, кинутих під Нікополем, Херсоном, Снігурівкою? Нічого доброго. Це означає, що після нашого наступу їх кинуть на розтерзання ЗСУ. Рятуватися доведеться вплав через Дніпро, оскільки всі поромні і понтонні переправи будуть також зруйновані точними ударами HIMARS і артилерії”, – пояснив Геращенко.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

А шо если там применить одесский опыт профсоюзных грилей? Может получиться очень интересный эффект.. Ахахахахх!!

рубль
рубль
1 год назад

Ну, видать – этот деятель, свою обл-администрацию, уже отстроил заново:))))) ( эпический фотоотчет, апосля ба-бах. красиво, чего уж там), раз так уверенно похрюкивает. Ой, Адиет!

рубль
рубль
1 год назад

Наступила ночь, и в стране наших, не бендеровцев, zaкипела работа. 00:40 АМ – самое время старта…

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x