В Одесі затримали колаборанта – він зберігав зброю і боєприпаси у квартирі

1 коментар 27837 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці затримали в межах контрдиверсійної операції одесита, якого підозрюють у причетності до співпраці з рф. Під час обшуку квартири у нього виявили не лише антиукраїнські агітаційні матеріали, а й зброю та боєприпаси. Як пише Укрінформ, ро це повідомив в ефірі всеукраїнського телемарафону речник Одеської ОВА Сергій Братчук.


«Одеські правоохоронці затримали громадянина, удома в якого знайшли не лише агітаційні матеріали, а й зброю та боєприпаси. Наразі слідчі встановлюють, чи затриманий причетний до диверсійної діяльності. Остаточну кваліфікацію надасть суд», – зазначив Братчук.

За його словами, у серпні зросла кількість затримань пособників ворога, причому жителі Одеси, як і Миколаєва, активно допомагають правоохоронцям у викритті агітаторів та коригувальників вогню. «Майже всі дані, які надходять до правоохоронних органів про діяльність місцевих колаборантів, підтверджуються», – уточнив Братчук.

Речник ОВА додав, що не зменшується мінно-вибухова небезпека на морському узбережжі, до якого штормові хвилі постійно приносять морські міни.

«Буквально сьогодні саперний підрозділ знищить одну з мін, яку шторм зірвав з якоря, але, на щастя, її виявили в суботу», – уточнив він і вкотре застеріг від перебування на узбережжі.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Клик
Клик
1 год назад

Нет, коллекцию секс-игрушек надо было перепрятааать! Че ж терь буит….. 🙁 🙁 🙁

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x