В Кілії до 13 років засудили вбивцю, який жорстоко позбавив життя односельця

0 коментарів 22329 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійський районний суд виніс вирок у відношенні 34-річного мешканця села Шевченкове, який жорстоко позбавив життя односельця, повідомляє ІА “Бессарабія INFORM”.


Вбивство у селі Шевченкове Кілійської громади сталося 18 березня цього року. 34-річний мешканець села, маючи не зняту та не погашену в законному порядку судимість, перебуваючи за місцем мешкання 67-річного потерпілого, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, наніс односельцю дерев’яним предметом (бруском) понад 15 ударів по голові, обличчю та тулубу. В результаті отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Після скоєння вбивства, злочинець ще й викрав майоно потерпілого.

За результатами досудового розслідування, обвинувальний акт за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК Украйни (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 185 КК Украйни (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) було направлено до Кілійського районного суду для розгляду по суті.

Як прокоментував перший заступник керівника Ізмаїльської окружної прокуратури Максим Терещенко, за підтримки публічного обвинувачення прокурорами Ізмаїльської окружної прокуратури, вироком Кілійського районного суду від 29 липня 34-річного обвинуваченого визнано винуватим у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК Украйни та ч. 4 ст. 185 КК Украйни, та призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x