В Ізмаїлі відбулась зустріч голів комітетів ВР з метою відвідування Українського Придунав’я

0 коментарів 24003 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі відбулась робоча зустріч голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури та голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з представниками транспортних підприємств з метою моніторингу роботи транспортної інфраструктури міста.


Заходи відбулись за участю начальника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева, Ізмаїльського міського голови Андрія Абрамченка, директора Ізмаїльського морського торговельного порту Андрія Єрохіна, радника начальника Одеської обласної військової адміністрації Юрія Дімчогла, генерального директора ПрАТ «УДП» Дмитра Москаленка та Ренійського міського голови Ігоря Плєхова.

Голови Комітетів Верховної Ради України оглянули та обговорили умови функціонування Ізмаїльського та Ренійського морських торговельних портів під час воєнного стану.

Також Народні депутати України відвідали поромний комплекс «Орлівка» та ознайомились з порядком та особливостям роботи пункту пропуску «Орлівка-Ісакча» в умовах війни.

Наприкінці робочого візиту Голови Комітетів Верховної Ради України зустрілись з румунськими парламентаріями у місті Ісакча з метою моніторингу роботи поромної переправи «Орлівка-Ісакча», її діючої інфраструктури та обговорення перспективних можливостей Дунайського регіону для України та Румунії.

В Ізмаїлі відбулась зустріч голів комітетів ВР з метою відвідування Українського Придунав’я

В Ізмаїлі відбулась зустріч голів комітетів ВР з метою відвідування Українського Придунав’я

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x