УДП веде перемовини з іноземними партнерами задля повноцінного відновлення роботи наших пасажирських лайнерів на Дунаї

1 коментар 22626 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керівництво Українського Дунайського пароплавства проводить роботу, направлену на залучення іноземних клієнтів і партнерів задля повноцінного відновлення роботи пасажирських лайнерів УДП на Дунаї. Наразі працюють тільки теплоходи “Молдавія” та “Україна”.


Про це пише ЦТС з посиланням на т.в.о. генерального директора Українського Дунайського пароплавства Дмитра Москаленко.

“Зараз використання теплоходів “Молдавія” та “Україна” для пароплавства є дотаційним напрямом діяльності. Причин декілька. Це і падіння туристичного ринку річкових перевезень внаслідок епідемії Covid-19, і морально-технічне старіння суден, і неефективна, непрозора модель управління”, – пояснив топ-менеджер.

Він проінформував, що нещодавно керівники пасажирської служби УДП провели перемовини з представниками бізнесу Німеччини та Австрії щодо перспектив фрахтування українських пасажирських суден. Також відбулися відповідні зустрічі у Міністерстві транспорту і будівництва Словаччини з приводу можливих програм співпраці та партнерства.

“Тепер чекаємо від керівництва пасажирського напрямку конкретних пропозицій. Неодмінна умова – флот має генерувати прибуток. Є різні бізнес-моделі, потрібно проаналізувати всі можливі варіанти. Обрати найкращий. Вирішимо долю “Молдавiї” і “Украïни” – прийде черга більш старих теплоходів “Волга” та “Днiпро”, – резюмував Дмитро Москаленко.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сергей Измаильский
Сергей Измаильский
1 год назад

Ну-ну…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x