Росії продавати свої безпілотники “Байрактар” турецька компанія Baykar не буде

3 коментаря 19359 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Турецька компанія Baykar не має наміру продавати свої безпілотники “Байрактар” Росії. Оскільки компанія вже багато років співпрацює з Україною, а російське вторгнення несправедливою і незаконною війною. Про це повідомляє BBC.


“Гроші не є для нас пріоритетом. Гроші та матеріальні ресурси ніколи не були метою в нашому бізнесі. З Україною наша дружба і співпраця тривають вже багато років. Тому скільки б грошей нам не пропонували, чесно кажучи, не може бути й мови про те, щоб в даній ситуації передати їм їх (Москві дрони, – ред.). У цей період вся наша підтримка повністю на боці України”, – заявив гендиректор компанії Халук Байрактар.

Він підкреслив, що Україна піддається дуже несправедливій, агресивній і необґрунтованій атаці.

“Тому, ніщо не затьмарить нашу співпрацю з Україною, незалежно від того, яка сума буде запропонована, наша позиція з цього приводу ясна”, – заявив Байрактар.

Нагадаємо, раніше президент РФ Володимир Путін запропонував турецькому лідеру Реджепу Таїпу Ердогану налагодити виробництво ударних безпілотників “Байрактар” в Росії.

Крім того, посол України в Туреччині Василь Боднар заявив, що власник компанії з виробництва безпілотників “Байрактар” вже придбав земельну ділянку в Україні, а також розробив проект самого заводу і готовий реалізувати його до кінця.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Ердоган казав свинособакам чий Крим.. Ахахахахх!!

рубль
рубль
1 год назад

Это правильно! Ибо, данное гааавно, хорошо исключительно, для…, известное дело кого ^-^

рубль
рубль
1 год назад

Правильно – для утилизации моих мyдоглазых братьев в консервных танках :))))))

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x