«Моррічсервіс» з 1 вересня підвищує вартість послуг

0 коментарів 37692 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 1 вересня 2022 року у сервісних центрах «МОРРІЧСЕРВІС» вводяться в дію нові тарифи на обслуговування фізичних осіб. А саме, підвищується вартість платежу за послуги підприємства «МОРРІЧСЕРВІС», що впливає на загальну вартість послуги.


Про це повідомляє прес-служба ДП “Сервісний центр морського та річкового транспорту”.

Таким чином, вартість послуг з організаційно-технічного забезпечення отримання моряками робочих дипломів та підтверджень до них, кваліфікаційних свідоцтв, посвідчень особи моряка (ПОМ), послужної книжки моряка (ПКМ) та організаційно-технічних послуг з проведення засідань Державної Кваліфікаційної Комісії (ДКК) зростає.

Вартість послуг ДП «МОРРІЧСЕРВІС» складається з обов’язкового платежу за адміністративні послуги на рахунок Казначейства України та платежу на рахунок підприємства «МОРРІЧСЕРВІС» за організаційно-технічні, консультаційні та представницькі послуги з урахуванням ПДВ.

Відповідно до заявленої дати підвищення вартості послуг на офіційному веб-сайті ДП «МОРРІЧСЕРВІС», в розділі Послуги будуть зазначені нові ціни на послуги з урахуванням ПДВ, без врахування банківських послуг.

На сьогодні послуги з оформлення документів моряка надають сервісні центри «МОРРІЧСЕРВІС» в Одесі та Ізмаїлі. Приміщення СЦ «МОРРІЧСЕРВІС» Херсону та Маріуполя тимчасово не приймають клієнтів, з причини того, що находяться на тимчасово окупованих територіях України російськими військами. Представники Херсонського та Маріупольського сервісних центрів знаходяться на території СЦ «МОРРІЧСЕРВІС» Одеса та перебувають на зв’язку.

ДП «МОРРІЧСЕРВІС» працює в робочому режимі та надає послуги з урахуванням воєнного стану в країні. За шість місяців з початку 2022-го року надано більш ніж 11 000 послуг, зокрема: ПОМ (посвідчення особи моряка) – 2108, ПКМ (послужна книжка моряка) – 1252, тестування CES-6.0. – 578 та 169 разів була затребувана послуга «Пробне проходження тесту CES-6.0.».

Співробітники сервісних центрів «МОРРІЧСЕРВІС» окрім надання послуг з оформлення документів регулярно консультують щодо відновлення втрачених документів та з інших нагальних питань документів українського моряка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x