Двом містам федерального значення росії загрожує масова мобілізація для посилення охорони Криму – розвідка

2 коментаря 21762 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Москві і Санкт-Петербурзі планують провести масову приховану мобілізацію для посилення охорони тимчасово окупованого півострова Крим. Військових рф продовжують обманювати, відправляючи в зону потенційних військових дій, не збільшуючи їм зарплатню, яка в строковиків наразі менше ста доларів.  Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”. 


“Як стало відомо, військові комісаріати вже навіть московської та ленінградської областей, в тому числі Москви та Санкт-Петербургу, отримали вказівки стосовно масового призову на військову службу місцевих жителів”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, призваними під час прихованої мобілізації москвичами та пітерцями будуть комплектуватися військові частини дислоковані в Криму.

Крім того, з метою доукомплектування військових частин збройних сил рф дислокованих на тимчасово окупованій території АР Крим та посилення оборони Кримського півострову командувачем Південного військового округу генералом армії Олександром Дворніковим (т.зв. “сирійським м’ясником”) було прийнято рішення відправити в Крим 1200 військовослужбовців строкової служби.

“Оскільки на території ТОТ АР Крим бойові дії поки що не проводяться, то цим військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт, що може свідчити про економію коштів та небажання виплачувати всіх визначених законодавством рф надбавок. 1200 військовослужбовців строкової служби будуть служити та помирати під ударами українських військ та від рук “партизанів” за зарплату строковика, а це близько 5 тис. рублів (близько 82 доларів США). Економія державних російських коштів також відбудеться і за рахунок невиплати компенсації у разі загибелі військовослужбовців, адже участь строковиків у бойових діях російська федерація заперечує”, – заявили у розвідці.

Нагадаємо, наприкінці літа у Криму пролунали вибухи на ряді військових об’єктів, зокрема, були знищені ворожі літаки, які вилітали бомбити материкову частину України. Після цього з півострова масово почали тікати російські туристи, а частину ворожої техніки звідти перемістили на територію росії.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

целым двум – городам??? ужоооос!——— так как там – с ЧЕТВЁРТОЙ волной могилизации??? и пЭрЭмоХА-ХА-ХА, аж под самим Херсоном???

Знаток :))))
Знаток :))))
1 год назад

Ну да, рюZZким никогда не было важно свое родное “насиление”, которое пускали в 30-е на дрова, что уж говорить о каких-то там будущих мобиках – крымских ватниках… 🙂 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x