Ще в двох громадах Бессарабії відкрили поліцейські станції

1 коментар 44226 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В рамках безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади» у День Української Державності  у місті Татарбунари Білгород-Дністровського району та селі Бородіно Болградського району відбулося урочисте відкриття поліцейських станцій. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Одеській області.


Участь у заходах взяли очільник поліції Одещини Микола Семенишин, начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського РВП Віктор Дудка, т.в.о начальника Болградського РВП Михайло Єдаков, начальник відділення поліції № 2 Болградського РВП Олександр Бодюл, голова Татарбунарської територіальної громади Андрій Глущенко, голова  Бородінської територіальної громади Іван Кюссе, поліцейські офіцери даних громад Юрій Андрієнко та Іван Бордіян і місцеві мешканці.

Головний поліцейський області Микола Семенишин привітав усіх з Днем Української Державності, відкриттям поліцейських станцій та успішним продовженням проєкту «Поліцейський офіцер громади» і подякував кожному за те, що повірили в безпекову ініціативу та підтримали її.

«Ми продовжуємо втілювати безпекові проєкти на території нашої області, серед яких «Поліцейський офіцер громади». Нині маємо 33 ПОГи, будуть працювати вони і у вас. Їхнє завдання – безперервно забезпечувати безпеку на території обслуговування та надавати якісні поліцейські послуги місцевому населенню. Маю велику надію, що найближчим часом поліцейські офіцери громад будуть у найвіддаленіших населених пунктах регіону. Слава нашим ОТГ, слава Національній поліції України і слава Україні», – зазначив Микола Семенишин під час урочистостей та спілкування з громадянами.

Бажання тісно співпрацювати і відкрити нові поліцейські станції висловили і голова Татарбунарської територіальної громади Андрій Глущенко та голова Бородінської територіальної громади Іван Кюссе. Кожен із них підкреслив, що в нинішніх реаліях суспільство, як ніколи, потребує безпеки та миру і забезпечити їх можна спільними зусиллями всіх фронтів.

Представлення жителям громад «їхніх» дільничних офіцерів поліції відбулося у майже сімейному колі, оскільки і їх, і їхні сім’ї люди давно знають. Юрій Андрієнко родом з Татарбунарської громади, а Іван Бордіян – з Бородінської. Обидва мають досвід роботи дільничними і зарекомендували себе серед місцевого населення кваліфікованими правоохоронцями, чуйними до людей. Пройшовши відбір на поліцейських офіцерів громад, вони вдосконалили професійні навики у Харківському університеті внутрішніх справ.

Керівництво поліції, органів місцевої влади та самоврядування потурбувалося, щоб ПОГи були забезпечені всім необхідним для виконання правоохоронних функцій. Вони мають офіси з устаткуванням та оргтехнікою, спорядження й транспортні засоби, що допоможуть оперативно реагувати на виклики громадян. На допомогу лейтенанта поліції Юрія Андрієнка розраховують близько шести тисяч мешканців міста Татарбунари, капітан поліції Іван Бордіян забезпечуватиме правопорядок у десяти довколишніх селах, де проживає понад 13 тисяч людей.

«Поліцейський офіцер громади – це проєкт, який покликаний об’єднати поліцію, місцеву владу та громадськість для досягнення спільної мети – забезпечити людям безпечне середовище. Правопорядок та спокій на території громади – це наш девіз, який ми кожного дня будемо реалізовувати», – зазначили «шерифи».

До відома громадян: звертатися по допомогу до ПОГів можна цілодобово. Номер телефону лейтенанта поліції Юрія Андрієнка (067) 884 24 11. Номер телефону капітана поліції Івана Бордіяна (066) 091 37 86.

Ще в двох громадах Бессарабії відкрили поліцейські станції Ще в двох громадах Бессарабії відкрили поліцейські станції Ще в двох громадах Бессарабії відкрили поліцейські станції Ще в двох громадах Бессарабії відкрили поліцейські станції Ще в двох громадах Бессарабії відкрили поліцейські станції

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Неважно
Неважно
1 год назад

Миру мир – болгарам деньги)))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x