По Одещині було завдано удар двома ракетами “Іскандер”: від розриву розлетілися “теплові пастки”

2 коментаря 46818 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росія сьогодні атакувала Одещину двома ракетами типу «Іскандер», випущеними з тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».


«Від розриву ракет в повітрі по території Одеського району розлетілися так звані теплові пастки. Вони схожі на снаряд, що не розірвався, або мають форму дротика з помаранчевим хвостом. Це досить небезпечна річ, оскільки має високу температуру горіння, може спричинити масштабні опіки», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кілька таких ловушок спричинили загоряння сухої трави. Рятувальні служби оперативно реагують, ліквідуючи пожежі. Наразі інформації про постраждалих нема.

«У випадку виявлення підозрілих предметів, не намагайтеся їх підібрати, наблизитись до них. Убезпечте оточуючих, проінформуйте компетентні служби і відійдіть на безпечну відстань», – додали в командуванні.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги в Одесі прогриміли вибухи. У небо над містом місцеві жителі бачили дим. За інформацією ЗМІ, один раз спрацювала протиповітряна оборона, а також був «приліт». В Одеській райдержадміністрації повідомили, що ракета потрапила в кар’єр.

По Одещині було завдано удар двома ракетами "Іскандер": від розриву розлетілися "теплові пастки"

По Одещині було завдано удар двома ракетами "Іскандер": від розриву розлетілися "теплові пастки"

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Как то так
Как то так
1 год назад

Опять мимо моей голубятни… Хотя б тепловая ловушка влетела бы!… И да, ник ,,Как то так,, никак не связан с етим вашим синдбадом. Совсем-совсем! Кукарякууу!!!

Как то так.
Как то так.
1 год назад

Дебил ты, Дима ! Вот как правильно: КУУУКАААРЕЕЕКУУУ ? ? ?

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x