Після удару ЗСУ стратегічний для РФ міст біля Херсону пошкоджено

0 коментарів 26865 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після артилерійських ударів з боку ЗСУ Антонівський міст у Херсоні зазнав пошкоджень, проте все ще придатний до використання. За словами заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського, деталі озвучать в офіційних коментарях ЗСУ.


Відмітимо, що даний міст є стратегічним для РФ оскільки сполучає місто з лівим берегом Дніпра.

У той же час, судячи з відео, яке оккупанти публикують у соцмережах, після артилерійських ударів міст зазнав пошкоджень, проте все ще придатний до використання.

“Антонівський міст ушкоджений, але поки придатний для експлуатації (поки що). Деталі дізнаємось із офіційних коментарів Збройних силу України”, – написав Соболевський.

“У дорожньому полотні є величезні дірки від влучення ракет. На жаль, за один удар його не вдалося зруйнувати, але це справа часу! Ще 10 -15 ракет і він стане непридатним для проїзду танків та вантажівок. Головне, що ворог зрозумів, що коли розпочнеться контрнаступ на Херсон, він не зможе безкарно підтягувати резерви та підвозити пальне та боєприпаси”, – пишуть місцеві ЗМІ.

Додамо, що є ще одна версія, за якою ЗСУ били не посту, а по скупченню оккупантів біля мосту.

Деталі розповів радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань в ефірі національного телемарафону.

«Прямо зараз передають, що є точне влучання в районі Антонівського мосту, а саме між мостами через Дніпро та через Конку, у районі кафе «Наїрі» та автостанції. Там є такий майданчик, де орки зробили дуже потужні укріплення, розмістили багато зброї, розмістили військовий підрозділ, який займається охороною та виступає потужним блокпостом на території між мостами. Нині там потужний вибух», – сказав Хлань

Він додав, що «окупаційна влада» в Херсоні розгублена через успішну діяльність ЗСУ в регіоні.

Вибухи на Антонівському мосту - Наше Місто

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x