Измаил: на последней сессии горсовета украдено земли на 200 тыс. долларов?

8 коментарів 27648 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


uchstokЭто письмо поступило на электронный адрес нашей редакции. В нем приводятся факты “дерибана” самых лакомых земельных участков в Измаиле,  которые были уведены из собственности городской громады на сессии городского совета  31 мая. Мы публикуем данное письмо,  лишь убрав приведенные в нем имена конкретных лиц, поскольку фактов их причастности к “дерибану” земли автор не привел.


Кроме того, мы  согласно закону о доступе к публичной информации,  уже сегодня отправили городскому голове Андрею Абрамченко запрос с требованием предоставить информацию, относительно передачи данных земельных участков в частные руки. Полученные ответы мы обязательно опубликуем.

С ув. редакция сайта “Бессарабия Информ”.

Шановна редакція, мені дуже подобається ваше видання. Ви дуже регулярно висвітлюєте цікави теми, які стосуються нашої місцевої влади. Я бажаю повідомити вам дуже цікаву аферу, яку ніхто не помітив, або не бажав помітити.  

На останній сесії, що відбулась 31.05.2013 пройшов найбільший дерібан землі, яка належала мешканцям Ізмаїла. Ділянка землі по пр. Суворова між заправкою та вул. Чехова була продана  відомим особам. Зараз там  знаходиться парк де люди можуть вийти на прогулянку. Було продано 5 ділянок, приблизна вартість кожної складає 30 000 тисяч доларів, тобто взагалі 150 000 тисяч доларів опинились у кишенях усім відомих осіб.

Також була продана ділянка по пров. Болградський, якраз навпроти скандально відомої ділянки, де знищено парк біля стадіону. Приблизна вартість цієї ділянки складає 50 000 тисяч доларів.  

Не будьте здивовані, коли почнеться вирубка дерев біля міліції. Всі ділянки були реалізовані  через відому в вузьких колах особу. Звертаю вашу увагу, що місто не отримало за ці ділянки жодної копійки, а як же черга громадян, а як же пільговики?  

Не важко зрозуміти хто стоїть за цією аферою, хто отримав кошти за продаж землі. А це не менш ніж 200 000 доларів, за одну сесію. Увагу громадськості владою невипадково було звернено на проблему типографії по пр. Суворова, де знімають офіси опозиційні партії.  Про продаж аптеки по пр. Леніна ви здогадались самі, тоді і здогадаєтесь хто є найбільш відомим власником приміщень у місті, і хто ніяк не нажереться.

Ось вам нове обличчя міської влади, яка знищує останні парки у місті, та останні аптеки пенсіонерів, до речі це четверта аптека яку знищує ця злочинна влада.  Мені цікаво, чи ви знали про це? Бажаю щоб ви донесли цю інформацію до мешканців міста Ізмаїла. Сподіваюсь на подальшу співпрацю.

З повагою                                                              Василь Петрович            

 

 

guest

8 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Житель
Житель
10 лет назад

Это еще что… вы всего не знаете… мелочи приводите… знали бы вы сколько и чего роздеребанено…

горожанин
горожанин
10 лет назад

п.здят безбожно…дерибанят и глазом не моргнут

измаильчанин
измаильчанин
10 лет назад

у нас в городе хоть что-то осталось)

Свидетель
Свидетель
10 лет назад

Уже почти ничего так что скоро начнут продавать школы, детские сады и прочее)

Покращення
Покращення
10 лет назад

Спасибо жителям Донбасса……..

Синдбад
Синдбад
10 лет назад
Ответить на  Покращення

Что пока ты не в дурке!

просто
просто
10 лет назад
Ответить на  Покращення

уважуха за коммент

Миша
Миша
10 лет назад

А где реакция Дубового? Где реакция Дубенко (бывшего мера)? Куда смотрит прокуратура?

8
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x